Велич постаті академіка економічних наук України, професора Євгена Миколайовича Палиги (Вісник економічної науки України, 2024)
15 серпня 2024 року виповнюється 80 років академіку Академії економічних наук України, доктору економічних наук, професору, відміннику освіти України, завідувачу кафедри підприємництва та маркетингу Української академії друкарства, члену-кореспонденту асоціації підприємництва та менеджменту України, лауреату обласної премії відомих учених і знаних фахівців Львівщини, стипендіату довічної державної стипендії видатним діячам освіти — Євгену Миколайовичу Пализі.