Висока напруга буднів - Зіненко, А. (Сiверянський літопис, 1996)
Один із ветеранів Чорнобильської атомної станції Андрій Трохимович Зіненко очолює колектив електроцеху, у якому більше чотирьох з половиною сотень робітників та інженерно-технічних працівників. Частина персоналу працює у Славутичі, де живе і Андрій Трохимович, і переважна більшість персоналу цеху зі своїми родинами. Про себе А. Т. Зіненко розповідати не любить, як і про свою участь у ліквідації наслідків аварії. «Я витримую поки що, — скромно констатує пережите, — а людям важко». Це про ліквідаторів. Але витримують і люди, які тримають на належному рівні напругу у мережі, що іде від ЧАЕС, високою напругою своїх трудових буднів.