На засічній межі - Педяш, О. (Сiверянський літопис, 1996)
Книжкова поличка краєзнавця поповнилася цікавою новинкою: у сумському редакційно-видавничому відділі побачила світ книга О. Д. Лепьошкіна, А В. Луговського та В. Г. Дедюхіна «На засічній межі», яка присвячена 350-річчю села Бунякіно Путивльського району.