Розкопки пізньомезолітичного поселення Залізничне - Сминтина, О.В. (Археологія, 2002)
У статті розглянуто комплекс крем’яних виробів пізньомезолітичного поселення Залізничне, типовий для кукрекської культури Дунай-Дністровського межиріччя.