Микола Гордійчук (некролог) (Народна творчість та етнографія, 1996)
Музичва громадськість України зазнала великої втрати. На 77-му році життя помер видатний український музикознавець, музично-громадський діяч, заслужений діяч мистецтв України, лауреат премії імені М. Лисенка Микола Максимович Гордійчук.