Валентин Дубравін (некролог) - Чекан, Ю. (Народна творчість та етнографія, 1996)
6 грудня 1995 р. після тяжкої хвороби пішов із життя відомий український фольклорист-музикознавець Валентин Володимирович Дубравін. Все життя Валентин Володимирович присвятив народній пісні. В.В. Дубравін — член Спілки композиторів України, автор пісень, романсів, хорів, інструментальних творів, обробок народних пісень.