К.П. Кабашников — дослідник слов'янського фольклору - Шумада, Н. (Народна творчість та етнографія, 1997)
Костянтин Павлович Кабашников, білоруський учений, доктор філологічних наук, професор, лауреат Державної премії Білорусії, добре знаний у слов'янському світі своїми фольклористичними розвідками. У цьому році Костянтин Кабашников — ювіляр. Колектив ІМФЕ імені М.Т. Рильського НАНУ сердечно вітає його з подоланням сімдесятирічного рубежу і бажає здоров'я, наснаги і сил для подальших творчих злетів.