Виставка матеріалів про життя і творчість Пантелеймона Куліша - Яцюк, В. (Народна творчість та етнографія, 1997)
Виставка "Пантелеймон Куліш: життя і творчість", що її було розгорнуто в Державному музеї Т. Шевченка до сотих роковин смерті письменника, є чи не першою спробою на основі оригінальних матеріалів подати життєвий і творчий шлях донедавна замовчуваного видатного майстра слова, культурного і громадського діяча України. До 175-річчя від дня народження Пантелеймона Куліша (1934 р.) в Державному музеї Т. Шевченка було розгорнуто велику тематичну виставку "Пантелеймон Куліш і Тарас Шевченко: побратими чи антагоністи?", на якій у діалогічний спосіб було виставлено понад 200 експонатів. З огляду на це, згадана тема на останній виставці висвітлювалася у більш стислий спосіб.