Дещиця діалектики з приводу «Метафізики восени» - Дзюба, Т. (Сiверянський літопис, 1997)
«Метафізика восени» — друга збірка поезій Ю. Бедрика. Київ. Видавництво «Смолоскип», 1997. Про автора. Юрій Бедрик народився 1968 року на Чернігівщині. Закінчив філологічний факультет Київського університету ім. Т. Шевченка, аспірантуру Інституту літератури НАН України. Кандидат філологічних наук. Має численні публікації в періодиці. Автор збірки «Жертовник». Лауреат видавництва «Смолоскип» 1996 року.