На Сумщині вшанували пам'ять про князя Ігоря - Вороненко, М. (Сiверянський літопис, 1998)
Наукова і літературна громадськість Сумщини відзначила 795-ті роковини з дня смерті славетного князя Київської Русі, героя «Слова о полку Ігоревім» Ігора Святославича. Ця дата співпала з 190-річчям з часу першого надрукування в Україні шедевра давньоруської культури.