На повний голос - Сунко, О. (Сiверянський літопис, 1998)
Недавно вийшла з друку перша книжечка Василя Миколайовича Штикова — «ЛЕТОПИСЬ». Присвятив її автор 340-річчю заснування Корюківки, що відбулося у 1997 році. Змістом і формою вірші нагадують билинну розповідь. Побудована вона на спогадах старожилів, використав автор і деякі історичні факти, хоча за стопроцентну достовірність їх не ручається, про що й каже у своїй передмові.