Все починається з любові до рідного краю - Кузьменко, В. (Сiверянський літопис, 1998)
Щойно побачила світ нова книга чернігівського прозаїка Михася Ткача «Веселий Штанько, або Сторінки щоденника Грицька Селезня з Качківки». Це ромонтично-пригодницька повість» в центрі якої головний герой Веселий Штанько — сільський дивак, природолюб і борець за чистоту навколишнього середовища.