Послідовність пізнавальних завдань - Каганова, І. (Сiверянський літопис, 1998)
На початку 1998 року до фондів відділу краєзнавчої літератури ОУНБ ім. Короленка надійшла цікава книга. Це виданий в Ніжині у 1997 році посібник для вчителя «До таїни образу». Автор книги Олександр Вадимович Забарний, кандидат педагогічних наук, начальник відділу з гуманітарних питань та виховної роботи Ніжинського педінституту ім. М. В. Гоголя, літератор, краєзнавець. Друкується в пресі. Окремими виданнями виходили збірка його віршів «Пастелі Полісся» (Прилуки, 1992) та новели «Лелеки не зраджують» (Прилуки, 1995).