Палії, Самусі, комонники - Кривошея, В.; Кривошея, І. (Сiверянський літопис, 1998)
Комонні і сердюцькі полки Гетьманщини чекають ще своїх дослідників. Генеалоги можуть допомогти ж конкретними розвідками щодо командирських та старшинських родин цих полків. Пропонуємо читачеві матеріали відносно родин відомих діячів історії Семена Палія і Самуся Івановича та їх родичів Часників і Гайворонських.