Майбутнє виростає з минулого - Столбін, О. (Сiверянський літопис, 1998)
Сумське видавництво «Козацький вал» порадувало читачів уже не однією цікавою, змістовною книгою. Безумовно, до них належить і ось ця, яка щойно вийшла, «Бунтар із Павлівок» Григорія Хвостенка. У чому ж цінність пропонованого видання? Думаю, що маємо якраз той випадок, коли відповідь варто шукати, насамперед, в особистості автора. Григорій Хвостенко добре відомий читацькій публіці як журналіст, літератор, краєзнавець, має широке коло творчих зацікавлень. Вірші, оповідання, літературознавчі та краєзнавчі статті друкував у республіканських газетах і журналах, колективних збірниках.