Батурин часів гетьманування К. Г. Розумовського - Бузун, О. (Сiверянський літопис, 1998)
У травні 1998 року у колишній гетьманській столиці відбулася наукова конференція, присвячена 270-й річниці з дня народження останнього гетьмана України Кирила Григоровича Розумовського. Пропонуємо увазі читачів деякі розвідки, повідомлення, заслухані під час заходу.