Маловідоме берлінське видання найвидатнішого твору першого класика нової української літератури - Погребенник, Ф. (Народна творчість та етнографія, 1998)
До 200-річчя виходу в світ "Енеїди" Івана Котляревського. Маловідоме тому, що мало його примірників поширилось в Україні. Видане 1922 року в Берліні, воно майже не потрапило на Батьківщину, де вже на той час мечем і вогнем більшовики встановили свою диктатуру. Крім того, його підготував до друку, потурбувався про художні ілюстрації, домовився про друкування книжки в одному з найкращих видавництв у Берліні Богдан Лепкий, автор багатьох статей і художніх творів, пройнятих антибільшовицьким духом.