Ювілей української «Енеїди» (3 добірки взірців поезій про значення творчого подвигу І. П. Котляревського для національного відродження України) (Народна творчість та етнографія, 1998)
Микола Вороний, Андрій Бобенко, Тарас Шевченко, Володимир Сосюра, Іван Франко, Максим Рильський у своїх творах відобразили значення «Енеїди» І. П. Котляревського для національного відродження України.