«Дослідження проблем оплати праці: порівняльний аналіз (Україна та країни ЄС)» - Лісогор, Л. (Україна: аспекти праці, 2009)
Рецензія на монографію: Дослідження проблем оплати праці: порівняльний аналіз (Україна та країни ЄС): монографія / А. М. Колот, Г. Т. Куліков, О. М. Поплавська [та ін. ]; за заг. ред. А. М. Колота, Г. Т. Кулікова. — К. : КНЕУ, 2008. — 274 с.