Монастир на Чернечій горі (Глухівсько-Петропавлівський) - Ткаченко, Б. (Сiверянський літопис, 1999)
Наша розповідь про найстаріший у нашій місцевості Глухівсько-Петропавлівський чоловічий монастир, що розташований на високому пагорбі над річкою Клевенню, на південній околиці села Будищі. Це десь на відстані 28 км від Глухова в південному напрямку.