Іван Рашевський — відомий і невідомий - Бєлікова, Г. (Сiверянський літопис, 1999)
Стаття, що пропонується на розгляд, є підсумком тривалих пошуків, котрі дали змогу накреслити основну лінію життя і творчості художника Івана Рашевського, охопити, якомога повніше і скласти в цілісну картину ті факти його біографії, які вдалося встановити.