Конференція народознавців у Дрогобичі - Славська, І. (Народна творчість та етнографія, 1999)
29—31 жовтня 1998 року в Дрогобичі відбулася Міжнародна наукова конференція “Етнос. Культура. Нація”, присвячена актуальним проблемам українознавства. Організаторами цього форуму стали Інститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України, Інститут народознавства НАН України та кафедра українознавства Дрогобицького державного педагогічного університету ім. Івана Франка.