Нащадки Ігоря Святославича - Задорожній, О. (Сiверянський літопис, 1999)
У даній статті ми намагатимемося якнайповніше відтворити склад династії Ігоревичів і спробуємо показати найбільш яскраві та значні моменти діяльності цього роду упродовж XIII - XIV ст. Особливо звернемо увагу на події та заплутану ситуацію XIV ст.