"Огниско для науки" - Збожна, О. (Сiверянський літопис, 1999)
До 125-річчя від дня вступу Івана Пулюя до “Літературного товариства ім. Т. Г. Шевченка та 100-річчя обрання його дійсним членом “Наукового Товариства ім. Шевченка”.