Забуте ім'я: Назарій Антонович Фаворов - Нападиста, B. (Сiверянський літопис, 1999)
Н. А. Фаворов - відомий професор Київської духовної академії та університету Св. Володимира другої половини XIX ст., доктор богослов’я, автор майже сотні праць з богословських питань, серед них й з проблем морального богослов’я.