Талановитий організатор і педагог (Сiверянський літопис, 1999)
9 листопада 1999 року виповнилось 60 років члену редакційної ради журналу “Сіверянський літопис”, ректору Чернігівського державного інституту економіки і управління Борису Івановичу Суховірському.