Безсмертне слово поета як основа народної пісні і Державного гімну України (До 165-річчя від дня народження Павла Чубинського) - Чередниченко, Д. (Народна творчість та етнографія, 2004)
Автор подає цікаві факти, що стосуються написання пісні П. Чубинським, яка кілька років тому стала державним гімном України.