Фольклористична діяльність Степана Пушика - Ільєва, Г. (Народна творчість та етнографія, 2004)
Степан Григорович Пушик — поет, прозаїк, драматург, публіцист, літературознавець, фольклорист, журналіст, культурно-громадський діяч. Член Національної спілки письменників України, Українського ПЕН-клубу, Міжнародної асоціації україністів, НТШ, інших організацій. Кандидат філологічних наук, Професор кафедри української літератури Прикарпатського університету імені Василя Стефаника. В січні 2004 року — ювілейне 60-ліття письменника. Тож на сторінках "Народної творчості та етнографії" хочеться звернутись до Степана Григоровича з побажанням, популярним на його Батьківщині — "Аби Ви були дужі"! Редакція журналу приєднується до численних привітань ювіляру, зичить здоров'я й творчої наснаги на многії літа.