Академія фінансового управління: етапи розвитку та завдання сьогодення (до 30-річчя створення установи) - Єфименко, Т.І. (Вісник НАН України, 2023)
Статтю присвячено деяким підсумкам 30-літньої діяльності Державної навчально-наукової установи «Академія фінансового управління», яка результатами своїх наукових досліджень та їх впровадженням у суспільну практику постійно підтверджує лідерські позиції в удосконаленні системи управління державними фінансами України.