Із зали засідань Президії НАН України (31 травня 2023 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 31 травня 2023 р. року розглядалися такі питання: цифрова автентифікація: досягнення та перспективи (доповідач — член-кореспондент НАН України А.В. Анісімов); спектроскопічні маркери біологічних молекул та їх застосування в біотехнологіях та медицині: стан і перспективи (доповідач — доктор фізико-математичних наук Г.І. Довбешко); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.