Стародубщина: екскурс у минуле і стан сучасної етнографії краю - Артюх, Л. (Народна творчість та етнологія, 2012)
У статті подано коротку характеристику складової колишнього Чернігівського краю – Стародубщини, її історії, демографії, етнографії. Порушено питання про відновлення історичної пам’яті населення колишнього козацького краю.