Володимир Данилов – дослідник фольклору і фольклористики Півдня України - Іваннікова, Л. (Народна творчість та етнологія, 2012)
У статті підсумовано науковий доробок Володимира Данилова в галузі вивчення історії фольклористики Півдня України. Основну увагу зосереджено на маловідомих публікаціях ученого в катеринославських виданнях, а саме – рецензіях на регіональні збірники фольклору.