Рибальські знаряддя Південної Слобожанщини (за матеріалами польових досліджень 2009 і 2011 років) - Сіренко, С. (Народна творчість та етнологія, 2012)
У статті за польовими матеріалами 2009 та 2011 років описано й класифіковано рибальські пристосування Південної Слобожанщини, що їх використовували впродовж ХХ – на початку ХХІ ст.