Записи автентичних народних танців «Лінцей» та «Ойра» на Житомирщині - Помпа, О. (Народна творчість та етнологія, 2012)
У статті подано записи автентичних народних танців «Лінцей» та «Ойра», здійснені під час польових досліджень на Житомирщині. Ці зразки народної танцювальної культури засвідчують унікальність та неповторність поліщуків, розширюють уявлення про хореографічну культуру Житомирського краю.