Пісні Анни Драґан з Галицької Лемківщини - Іваницький, А. (Народна творчість та етнологія, 2012)
Рецензується монографія: Бодак Ярослав. Лемківщино моя мила... Пісні Анни Драґан з Галицької Лемківщини. - К. : Український рейтинг, 2011. - 372 с. У книзі вміщено, оснащено науковим апаратом та прокоментовано 660 пісень, нотованих від переселенки із с. Розділля Горлицького повіту Краківського воєводства Анни Драґан (1903-1986).