Ювілейна сесія Загальних зборів НАН України, присвячена 100-річчю від дня народження академіка В. М. Глушкова (15 вересня 2023 р.) (Вісник НАН України, 2023)
15 вересня 2023 р. у Великому конференц-залі НАН України відбулася ювілейна сесія Загальних зборів Національної академії наук України, присвячена 100-річчю від дня народження видатного вченого, організатора науки й державного діяча академіка Віктора Михайловича Глушкова.