Питання оптимізації обчислень (XLVІІI науковий форум — Міжнародний науковий симпозіум, присвячений 100-річчю від дня народження академіка Віктора Глушкова) - Сергієнко, І.В.; Задірака, В.К.; Швідченко, І.В. (Вісник НАН України, 2023)
19—22 вересня 2023 р. проходив 48-й науковий форум — Міжнародний науковий симпозіум «Питання оптимізації обчислень» (ПОО-XLVІIІ), присвячений 100-річчю від дня народження академіка Віктора Михайловича Глушкова (1923—1982). Захід відбувся в онлайн-режимі, і до нього долучилися близько 150 учасників із 30 наукових організацій України, Польщі, Німеччини та Угорщини.