Фольклорно-етнографічні матеріали Півдня України в оцінці академіка Агатангела Кримського - Іваннікова, Л. (Народна творчість та етнологія, 2012)
У статті йдеться про позитивну оцінку праць В. Ястребова та Т. Осадчого, що їх дав у своїх рецензіях академік А. Кримський. Учений порушує питання методики польових досліджень Південної України та проблеми едиційної практики кінця ХІХ – початку ХХ ст.