З епістолярної фольклористики 20-х років XX століття (листування Д. Зеленіна з В. Петровим, В. Білим та В. Кравченком) - Шевчук, Т.; Новійчук, В. (Народна творчість та етнологія, 2012)
Стаття присвячена українській епістолярній фольклористиці 1920-х років. Листи російського етнографа Дмитра Зеленіна до Віктора Петрова, Володимира Білого та Василя Кравченка охоплюють один з найплідніших періодів розвитку української етнографії, висвітлюють широкий діапазон наукових інтересів російських та українських учених.