Розроблення та вдосконалення радіаційно стійких конструкційних матеріалів для ядерної енергетики України (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 18 жовтня 2023 р.) - Толстолуцька, Г.Д. (Вісник НАН України, 2023)
У доповіді наведено найважливіші результати фундаментальних та прикладних досліджень Інституту фізики твердого тіла, матеріалознавства та технологій Національного наукового центру «Харківський фізико-технічний інститут», спрямованих на потреби ядерно-енергетичного комплексу України, зокрема робіт з матеріалознавчого супроводу його безпечного функціонування, які проводяться у тісній співпраці з Державним підприємством «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом».