75-річчя академіка НАН України М. Т. Картеля (Вісник НАН України, 2023)
16 грудня виповнюється 75 років відомому в Україні і за її межами вченому в галузі фізичної хімії, фізико-хімічної медицини та фізико-хімії наноструктур і наноматеріалів академіку НАН України Миколі Тимофійовичу Картелю.