75-річчя члена-кореспондента НАН України В. П. Семененко (Вісник НАН України, 2023)
15 грудня виповнюється 75 років провідному вченому в галузі космічної мінералогії та космохімії члену-кореспонденту НАН України Вірі Пантелеївні Семененко.