75-річчя члена-кореспондента НАН України Б. О. Іванова (Вісник НАН України, 2023)
22 грудня 2023 р. виповнюється 75 років відомому вченому в галузі фізики магнітних явищ і теорії нелінійних систем, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки та премії імені О.С. Давидова НАН України, члену-кореспонденту НАН України Борису Олексійовичу Іванову.