Звичаєві заборони, пов’язані з хлібом: традиції і сучасне побутування - Артюх, Л. (Народна творчість та етнологія, 2012)
У статті розглянуто українські звичаєві заборони, пов’язані з хлібом, які є одним з найстабільніших елементів звичаїв. Автор досліджує співвідношення традиційного й сучасного побутування заборон у народній культурі.