Поліконфесійність закарпатського села: релігія та етнічність - Щербак, І. (Народна творчість та етнологія, 2012)
У статті релігійний фактор представлений як пріоритетний у різних варіантах взаємодії етноконфесійних груп. У дослідженні показано, що визначальну роль у цьому процесі відіграло або збереження традиційних форм віросповідання, або поширення нових.