До питання формування регіональної ідентичності поліетнічного населення Степової України - Боса, Л. (Народна творчість та етнологія, 2012)
У статті проаналізовано процеси формування регіональної ідентичності поліетнічного населення Півдня України впродовж ХІХ–ХХІ ст.