Етнічні стереотипи в політичній культурі українців: до проблеми формування - Балушок, В. (Народна творчість та етнологія, 2012)
У статті розглянуто етнічні стереотипи, які лежать в основі політичної культури українців, сформувалися під сильним впливом степовиків у часи перебування України на Великому Кордоні.