Міжнародний симпозіум із фольклорних наративів - Микитенко, О. (Народна творчість та етнологія, 2012)
28-30 серпня 2012 року в м. Нові Сад (Сербія) відбувся міжнародний симпозіум, присвячений дослідженню жанрів фольклорних наративів, зокрема народних переказів та вірувань, які нерідко розглядаються як другорядні, особливо порівняно з казками чи народною епікою.