Мовні війни 2014 року - Лисюк, Н. (Народна творчість та етнологія, 2015)
У статті зосереджено увагу на мовних іграх, які мали широке розповсюдження протягом 2014 року. Ці ігри розглянуто як жанровий різновид сучасного міського фольклору. Описано їх основні типи та способи творення, розкрито їх відмінності від мовних ігор, що функціонують в елітарній культурі. Особливий наголос зроблено на їхніх функціях у поточній масовій культурі.