Званівський вертеп у Києві - Васянович, О. (Народна творчість та етнологія, 2015)
Стаття присвячена історії званівського вертепу, який було вперше показано в Києві 2007 року у виконанні парафіян Патріаршого собору Воскресіння Христового.